Kontakt Vangsted Advokatfirma

Kontaktoplysninger

Kontakt Vangsted Advokatfirma og få kompetent og personlig rådgivning inden for familieret og arveret af familieadvokaten Helene Vangsted Hoffmann.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Hvis du ringer, er det ikke altid jeg kan tage telefonen. Læg en besked – eller skriv til mig via min e-mail eller formularen her. Så vender jeg tilbage, så hurtigt jeg kan.

Rustenborgvej 7A
2800 Lyngby
Danmark

E-mail hvh@vangsted.dk
+45 2422 3335

Sådan hjælper Vangsted Advokatfirma

Hos Vangsted Advokatfirma forklares den juridiske kontekst, så juraen er forståelig. Jeg forsøger at danne en tryg og uformel dialog, da jeg ved, at det kan være svært at tale om følsomme emner.

Det er vigtigt for mig at hjælpe dig trygt igennem din sag ved at lytte til dine behov og ønsker. Jeg søger at løse konflikter med dialog og forhandling for at opnå langvarige løsninger mellem parterne.

Igennem mine ansættelser har jeg opnået erfaring med forhandling og konfliktløsning. I sager om separation og skilsmisse, børnesager og i arvesager anvender jeg den erfaring ved modstridende interesser.

Skriv til Vangsted Advokatfirma

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Vangsted Advokatfirma